Syö ja juo

Rakastunut Raumaan -ravintolat ja -kahvilat palvelevat take awayn ja kotiinkuljetusten merkeissä maaliskuussa 2021.  Lue lisää »

Syö ja juo

Jäsenravintolamme laaja skaala tyydyttää vaativimmankin ruokailijan tarpeet. Kaiken lounaan ja maittavan illallisen väliltä löydät jäsenravin…  Lue lisää »

Syö ja juo

Tuoretta pullaa? Leivos tai kakunpala? Vai salaattia? Tai ehkäpä sittenkin maukas täytetty leipä? Rakastunut Raumaan -kahviloista löydät varm…  Lue lisää »

Syö ja juo

Rauman kahvilatarjonta vahvistui huhtikuussa ihanalla uutuudella, kun noin viittäkymmentä jäätelömakua tarjoileva Jäätelökauppa avasi ovensa. - Tarjoilemme Minetti-jäätelöä, jonka italialainen Giuseppe Minetti toi Tampereelle vuonna 1925, Katja Höyden-Kalli kertoo.  Lue lisää »

Syö ja juo

Monipuolinen Rauma ei jätä vaativintakaan ruokailijaa kylmäksi! Ravintolasalien lisäksi ruokaa ja juomaa voi nauttia upeilla terasseilla, joi…  Lue lisää »

Syö ja juo

Ravintola Kapteeninhuone tarjoilee päivittäin vaihtuvia lounasherkkuja viikon jokaisena arkipäivänä. Vain kivenheiton päässä keskustasta Kall…  Lue lisää »

Syö ja juo

Perinteiset joululounaat ovat taas tarjolla joulukuun aikana! <3 Rakastunut Raumaan -ravintoloissa on tarjolla jouluherkuista notkuvia s…  Lue lisää »

Syö ja juo

Kilistely kesälle, tai ehkä lasten kanssa jäätelölle? Jätä auto kotiin, ja lähde kävellen tai pyörällä nauttimaan auringon paisteesta Rauman…  Lue lisää »