Ylös, ulos & piknikille!

Kilistely kesälle, tai ehkä lasten kanssa jäätelölle? Jätä auto kotiin, ja lähde kävellen tai pyörällä nauttimaan auringon paisteesta Rauman lukuisille puistoille tai rannoille.

Eväskorin kera kannattaa suunnata esimerkiksi keskuspuistoon, jonka tasainen nurmi on ideaali paikka kesän piknikeille, lyhyin yhteyksin keskustan liikkeisiin. Puiston leikkikenttä viihdyttää perheen pienimpiä. Mikäli omat eväät jäi kotiin, keskustan alueen kahvilat palvelevat, kuten Cafe Passion, Kontion kahvila, Wanhan Rauman Kaffebar ja Pekan pieni pullapuoti, joiden herkullisista leipomuksista ja salaateista lähtee suurempikin nälkä. Lapsiperheille erinomaisesti soveltuu myös Kaunisjärvenpuisto, jossa kiipeilytelineiden lisäksi viihdyttää ankkalammella parveilevat linnut. Kanaalin partaalla on myös kauniita nurmialueita, jotka ovat täydellisiä kesäpäivän piknikille.

Rauman Kanalinranta

Mikäli meren läheisyys houkuttaa, Syvänrauman- ja Otanlahden rannat ja kalliot laskeutuvat kimaltelevaan mereen, eikä uiminenkaan ole poissuljettua.

Otanlahden ranta

Jäätelön himon pystyy tyydyttämään esimerkiksi Savilan ja keskuspuiston jäätelökioskeilla sekä Wanhan Rauman jäätelökaupassa.

Rauman keskusta on siis täynnä mahdollisuuksia kesäpäivän viettoon. Tervetuloa rakastumaan kesäiseen Raumaan <3

Kilistelyä Pyhän Ristin kirkon lieppeillä