Shoppailu

Rakastunut Raumaan -jäsenet ovat jälleen mukana Rauman kaupungin kesäkartassa 2022. Kartasta löydät Rakastunut Raumaan -putiikkien lisäksi mo…  Lue lisää »

Shoppailu

Pysäköinti Raumalla on maksutonta, kunhan muistat parkkikiekon. Parkkipaikkoja on Vanhan Rauman alueella ja sen lähistöllä.  Kävelykatuaika…  Lue lisää »

Shoppailu

Olemme tehneet sinulle videon, joka kertoo rakkaasta Raumasta ja sen paikallisista palveluista lyhyesti mutta positiivisesti. Laitetaan video…  Lue lisää »

Shoppailu

Rauman Torille on asennettu henkeä pelastava elvytyslaite, defibrilaattori. Laitteen lahjoitti LähiTapiola Lännen. Defibrillaattori on asenne…  Lue lisää »

Shoppailu

Vuosikymmenet vapaa-ajan vaatetusta, kenkiä ja urheiluvaatteita kaupannut Reijo Vene on nähnyt monien trendien syntymän ja kuoleman. Tämän talven hittimerkkejä ovat muun muassa Fila ja Adidas  Lue lisää »

Shoppailu

Kiima-aikana kissan hajut voimistuvat.  Lue lisää »

Shoppailu

Kulutuksen lisääntyessä vuosi vuodelta, on suotavaa, ja jopa trendikästä tehdä itse, valmiina ostamisen sijasta. Rauma tunnetaan pitsistä, mu…  Lue lisää »

Shoppailu

Pitsi koristaa tällä viikolla tuttuun tapaan Vanhan Rauman liikkeitä, ja parempaa hetkeä shoppailuun saa hakea. Pitsistä on moneen, ja se näk…  Lue lisää »

Shoppailu

Rakkaus pitsiin työllistää kymmenkunta vapaaehtoista naista. - Teemme tilaustyönä mieluisesi pitsituotteet, Nyplääjät Ry:stä kerrotaan.  Lue lisää »

Shoppailu

Eagle-ruokaa ostaessasi joka kolmastoista säkki on sinulle ilmainen. Heinäkuun kissanruokatarjoukset on myös syytä vilkaista!  Lue lisää »