Shoppailu

Vuosikymmenet vapaa-ajan vaatetusta, kenkiä ja urheiluvaatteita kaupannut Reijo Vene on nähnyt monien trendien syntymän ja kuoleman. Tämän talven hittimerkkejä ovat muun muassa Fila ja Adidas  Lue lisää »

Shoppailu

Kiima-aikana kissan hajut voimistuvat.  Lue lisää »

Shoppailu

Kulutuksen lisääntyessä vuosi vuodelta, on suotavaa, ja jopa trendikästä tehdä itse, valmiina ostamisen sijasta. Rauma tunnetaan pitsistä, mu…  Lue lisää »

Shoppailu

Pitsi koristaa tällä viikolla tuttuun tapaan Vanhan Rauman liikkeitä, ja parempaa hetkeä shoppailuun saa hakea. Pitsistä on moneen, ja se näk…  Lue lisää »

Shoppailu

Pysäköinti Raumalla on maksutonta, kunhan muistat parkkikiekon. Parkkipaikkoja on Vanhan Rauman alueella ja sen lähistöllä. Parkkipaikkoja lö…  Lue lisää »

Shoppailu

Rakkaus pitsiin työllistää kymmenkunta vapaaehtoista naista. - Teemme tilaustyönä mieluisesi pitsituotteet, Nyplääjät Ry:stä kerrotaan.  Lue lisää »

Shoppailu

Eagle-ruokaa ostaessasi joka kolmastoista säkki on sinulle ilmainen. Heinäkuun kissanruokatarjoukset on myös syytä vilkaista!  Lue lisää »

Shoppailu

Koti-Vakka palvelee nykyään paitsi laatutietoisia aikuisia, myös heidän jälkikasvuaan. Pikku-Vakka, ”shop in shop”, on täynnä toinen toistansa suloisempia lastentarvikkeita- ja vaatteita.  Lue lisää »

Shoppailu

Hillevi Virtanen hurahti akvaarioharrastukseen kolmekymmentä vuotta sitten saamansa joululahjan myötä.  Lue lisää »

Shoppailu

Rakastunut Raumaan liikkeitä on jo yli 110, listauksen jäsenistämme löydät täältä . Rakastunut Raumaan -liikkeissä panostetaan palveluun ja a…  Lue lisää »