Yhen illan juttu 25.3.: yrityskohtainen ohjelma

Yhden illan jutun 25.3. yrityskohtainen ohjelma:

Alusasuliike Helmi: PrimaDonnan liivit -15% (ei koske tilattavia tuotteita)

Bar Hehku: Livemusiikkia klo 21.

Boutique Josefiina: Avajaiskuohuvat klo 17-20. Avajaisarvonta jatkuu koko päivän – palkintona 100€ lahjakortti.

Cameo Boutique: Annamme kauniin kestokassiin jokaiselle ostajalle klo 17-20.

Design Shop Piilo / Karina jewellery: Yhden illan hopeakorujen kiillotus klo 11 alkaen. Liike tarjoaa ilmaiseksi hopeakorun kiillotuksen asiakkaille. Rajoitus yksi koru per asiakas. Vain hopeakorut. Ei naarmujen poistoa. Kiillotus korun tarpeen mukaan kiillotusliinalla, kiillotusnesteellä tai kiillotuskoneella. Kiillotus tapahtuu non stop periaatteella saapumisjärjestyksessä, jonotilanteissa korun voi jättää kiillotukseen ja noutaa myöhemmin myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Hilsun akvaarionurkka: Tarjouksia liikkeessä.

Kajava - Lahja ja käsityö: Tarmo Thorström on kertomassa Rauma-neuleesta klo 17-18. Silkkihuivit, ponchot ja baskerit poistohinnoin klo 15-20.

Kapakka2: Sadalle ensimmäiselle kuplivan ostajalle macarons-leivos kaupan päälle.

Kauppahuone Riveri: Erikoistarjouksia liikkeessä koko päivän ajan. Kevään uutuustakit esittelyssä.

Kontion kahvila, Vanha Rauma: Juhlimme 40 vuotiasta Vanhan Rauman kahvilaa ja koko päivän -40% Yhen illan juttu -kampanjassa.

Koti-Vakka: Sarjakuvataiteilija Trilce Garcia Cosavalente maalaa liikkeessä klo 18-20. Lapsille vesivärimaalausta. Arvonta, jonka palkintona Trilcen tekemä juliste!

Kukka-Shop Rosa: Kukkabuffa, josta asiakkaat saavat ottaa omin päin kukkia. Kukkia ei sidota. Kolme hinta kategoriaa. S/M/L. Niihin sisältyy tietty määrä kukkia ja vihreitä. Hinta määräytyy kategorian valinnalla. Kukkabuffa ohjelmassa klo 16-20.

Laukku-Salminen: Yhen illan kirppari. Naisten vaatteita, kenkiä, laukkuja yms. Avoinna klo 11-20. Maksu käteisellä tai mobilepaylla.

Life: Non stop vitamiinimittauksia 10€ klo 17.00-20.00.

M&R Lifestyle: Ota 3 maksa 2 tarjoamme edullisimman (ei koske M&R Lifestylen eikä Verson puodin tuotteita). Tarjous koskee myös kevät uutuuksia. Tarjous on voimassa koko perjantai päivän.

Mantin Maailma: Tule tutustumaan kevään karamellin värisiin lankauutuuksiin klo 14-20! Paikalla myös neulojia, joilta poimit neuvot kinkkisiinkin neuleongelmiin, hyödylliset vinkit ja ideoita uusiin käsitöihin! Liikkeessä paikalla myös Undreamtin edustaja kertomassa käsinkasvivärjätyistä lankatuotteista ja kasvivärjäyksestä

Prassen konditoria: Tuomme kuplivat trendituotteet nyt myös Raumalle! Tule maistamaan uusia herkullisia kuplavohveleitamme sekä kuplateetä! Koska näinä aikoina on tärkeää ilahduttaa muita, me haluamme ilahduttaa Sinua tarjoamalla nämä kuplivat uutuustuotteet -15% alennuksella yhden illan ajan! Tarjous on voimassa perjantaina 25.3 klo: 16-21!

Pyörä-Nurmi: Paljon huipputarjouksia myymälässä.

Raum Rome Paris: Kun ostat vähintään 20€:lla, olet mukana 100€ lahjakortin arvonnassa. Tarjous on voimassa vain myymälässä pe 25.3. klo 11-20.

Rauman Ensimmäinen Apteekki: Arpajaiset klo 16-21. Arpajaispalkintoja rajoitettu erä

Rauman Puistokahvila. Yhen illan arvonta. Arvontaan voi osallistua aikavälillä klo 16-20 kahvilassamme. Arvomme muutamia tuotepaketteja ja lahjakortteja.

Ruokapuoti Lumo: Kansainvälisen vohvelipäivän kunniaksi puodin omia vohveleita mukaan ostettavaksi klo 16-20. Vohvelit "normaaleja", gluteenittomia tai vegaanisia tarpeen mukaan, täytteenä makea tai suolainen täyte. 

Sisustustalo Kodinonni: Viinilasit 6kpl 30€! (ovh 37€). Suut makiaks! Myymälässä tarjolla pieni makea. Olet tervetullut!

Specsavers Rauma: Kahdet lasit yksien hinnalla, alkaen 29e.

Sport-Asu: Yllätystarjouksia koko päivän ajan.

Wanhan Rauman KaffeBar: Perjantain spesiaalijuttuna "ihanan kinuskiset tuotteet"! Tarjolla suolakinuskipullaa, ihanan makeita uutuuserikoisjuomia Caramel Fudge Lattea ja Caramel Fudge Kaakao sekä muita kinuskisia herkkuja.

Wanhan Rauman Kellari: Illalla ruokailun yhteydessä lasillinen kuohuviiniä kaupan päälle.

Wanhan Rauman putiikki Taruliina: Tarjouksia putiikissa koko päivän ajan.

Yhen illan jutun yrityskohtaisen ohjelma- ja elämyssisällön löydät myös klikkaamalla kartan yrityskohtaisia palluroita. Kartan saa suurennettua oikean yläkulman painikkeesta.

Lisätiedot tapahtumasta: Tapahtumakoordinaattori Outi Lehtorinne, 043 211 3177, outi.lehtorinne@raumanyrittajat.fi