Haemme tapahtumakoordinaattoria

💗Monenlaisia tapahtumia
Rakastunut Raumaan ry järjestää paljon erilaisia tapahtumia Rauman kaupungin kaupallisen keskustan kehittämiseksi. Etsimme nyt vastuullista toimijaa avuksemme.

Haemme ensisijaisesti yritystä tai yrittäjää hoitamaan tehtävää. Tehtävä on projektityötä. Jos tunnet vetoa tapahtumien järjestämiseen saatat olla se jota etsimme.

💗Mitä tarvitset?
Jotta viihdyt tehtävässä tarvitset kiinnostusta ja osaamista tapahtumien järjestämiseen. Eri yhteistyötahojen ja viranomaisten kanssa kommunikoinnin sujuvuus ja ajantasaisuus on tärkeä osa toimintaa.

Onnistuaksesi tekemisessä, tapahtumien varsinaisen järjestämisen ja yhteistyökumppaneiden kontaktoinnin lisäksi tarvitset kykyä hallinnollisten asioiden hoitamiseen. Hallitset kokonaisuuksia ja langat pysyvät käsissäsi. Selkeä ulosanti ja sosiaalisuus sekä reipas ote tekemiseen ovat tärkeitä.

💗Mitä saat?
Rakastunut Raumaan tapahtumien parissa toimiminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää hyväksesi jo olemassa olevia verkostojasi ja luoda uusia. Tehtävä on monipuolinen ja antaa mahdollisuuksia kehittyä entistä paremmaksi tapahtuma-alan osaajaksi innostavassa ja monipuolisessa ympäristössä.

💗Miten eteenpäin?
Tapahtumien toimintasuunnitelma tälle vuodelle on valmiina, puuttuu vain aktiivinen toteuttaja!

Kysy siis rohkeasti lisätietoja, jotta voit jättää tarjouksesi.

💗Lisäkysymyksiin vastaa
Rakastunut Raumaan ry:n puheenjohtaja Riikka Lehtinen,
sähköposti riikka@riikkalehtinen.fi
voit myös soittaa +358 43 2113 177, mutta sähköpostilla tavoitat varmemmin.