Tonttujen Yö 9.12.2022

Tonttujen Yö tuo jouluiloa Rauman keskustaan perjantaina 9.12. klo 18-21. Tervetuloa ostoksille keskustan liikkeisiin, kahville, syömään ja löytämään aito pitsikaupungin joulutunnelma!

Illan ohjelmassa on Karin koulun musiikkiryhmä Kakrujen musisointia keskustan kaduilla, Tanssijoukkue Alyssan esitys torilla ja tapahtumassa on tavattavissa myös Pitsimissi. Torilla on lapsille upea puinen joulukaruselli, jonka kyytiin pääsevät kaikki innokkaat pikkutontut. Karusellikyyti on ilmainen eikä siihen oteta paikkavarauksia (huom: ruuhkien välttämäseksi karuselli jatkaa torilla lauantaina 10.12. ja sunnuntaina 11.12. klo 10-16).

Karusellikyydin jälkeen voit tavata myös joulupukin, joka tervehtii lapsia torilla koko illan ajan. Keskustan liikkeet palvelevat klo 21 asti.

Tonttujen Yön perinteistä markkinahumua on tarjolla kauppatorin alueella, jonne kerääntyy illan ajaksi kymmeniä lähialueen käsityöläisiä ja muita myyjiä. Myyntipaikkoja jaetaan paikan päällä iltapäivästä klo 14 lähtien, ei ennakkovarauksia.

Tonttujen Yön ajan Kauppakatu ja Kuninkaankatu ovat suljettuja moottoriliikenteeltä Savilankadun ja Kauppatorin välisellä alueella klo 17.30-21.15.

Tervetuloa nauttimaan Rauman pitsikaupungin idyllisestä joulutunnelmasta!

Lisätiedot tapahtumasta: Tapahtumakoordinaattori Juho Virtnen, puh 043 211 3177, juho.virtanen@yrittajat.fi

Lisätiedot torin myyntipaikoista: Torivalvoja, puh. 040 824 6400.

Tapahtuman mahdollistavat: