Tonttujen Yö 11.12.

Tonttujen Yö tuo jouluiloa Rauman keskustaan perjantaina 11.12. Tervetuloa ostoksille keskustan liikkeisiin, kahville tai syömään ja hakemaan joulutunnelmaa!

Kauppakatu ja Kuninkaankatu ovat suljettuja moottoriliikenteeltä Savilankadun ja Kauppatorin välisellä alueella klo 17-21.30, joten nyt on myös tilaa liikkua ja pitää turvavälejä!

Liikkeet ja kahvilat palvelevat idyllisessä Joulu-Raumassa laajennetuin aukioloajoin aina kello 21 asti. Voit myös bongata joulupukin Vanhan Rauman kaduilta etsimässä lahjavinkkejä joulupaketteihin klo 17.30-20.30. Joulupukille voi myös jättää kirjeitä torikahvila Öystin kulmassa olevaan joulupukin postilaatikkoon koko joulun ajan. Tänä vuonna joulupukki ei voi halailla joten muistathan pitää turvavälin myös pukkiin.

Osallistu kilpailuun Tonttujen Yössä ja voit voittaa 100€ lahjakortin!

Perjantaina 11.12. Vanhan Rauman näyteikkunoihin ilmestyy 12 kirjainta. Etsi kirjaimet koko perheen voimin tai kaveriporukalla, keksi mikä jouluinen sana kirjaimista muodostuu ja käy tiputtamassa vastauksesi Torikahvila Öystin seinässä olevaan Joulupukin postilaatikkoon viimeistään klo 21.30 perjantai iltana. Kaikkien oikean vastauksen löytäneiden kesken arvotaan 100€ arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan Rakastunut Raumaan jäsenliikkeeseen! Muista laittaa myös yhteystietosi vastauspaperiin niin saamme voittajaan yhteyttä. Jos itselle ei sattunut paperia tai kynää mukaan niin niitä löytyy pukin postilaatikon vierestä. Voittaja arvotaan maanantaina 14.12.

Etsinnässä poikkeuksellisen hyvä Joulupukki selfie!

Koska poikkeukselliset ajat vaativat meiltä myös poikkeuksellista kekseliäisyyttä niin nyt meillä on hakusessa myös illan paras selfie joulupukin kanssa, koronarajoitukset tietenkin huomioiden! Hauskimmat ja mielikuvituksellisimmat joulupukki selfiet palkitaan Rakastunut Raumaan kangaskassilla. Osallistu kisaan tägäämällä #JoulupukkiRaumalla ja @rakastunut_raumaan! Joulupukin voi bongata Vanhan Rauman kaduilta klo 17.30-20.30 välisenä aikana.

Tule nauttimaan idyllisestä joulutunnelmasta ja turvallisesta Vanhan Rauman ulkoilmakauppakeskuksesta.

Eläköön paikallinen palvelu!

Lisätiedot tapahtumasta: Heidi Ahvenainen, puh. 044 34971 11 tai heidi.ahvenainen@raumanyrittajat.fi

Tapahtumaa tukevat: