Tonttujen Yö 10.12.2021

Tonttujen Yö tuo jouluiloa Rauman keskustaan perjantaina 10.12. klo 18-21. Tervetuloa ostoksille keskustan liikkeisiin, kahville, syömään ja löytämään aito pitsikaupungin joulutunnelma! 

Illan ohjelmassa on mm. lasten non-stop tonttujumppaa torilla sekä Karin koulun musiikkiryhmä Kakrujen musisointia keskustan kaduilla. Torilla on lapsille upea puinen joulukaruselli, jonka kyytiin pääsevät kaikki innokkaat pikkutontut. Karusellikyyti on ilmainen eikä siihen oteta paikkavarauksia (huom: ruuhkien välttämäseksi karuselli jatkaa torilla lauantaina 11.12. klo 10-16).

Karusellikyydin jälkeen voit tavata myös joulupukin, joka tervehtii lapsia torilla koko illan ajan. Keskustan liikkeet palvelevat klo 21 asti. Tonttujen Yön päättää Rakastunut Raumaan -kauppiaiden ja LähiTapiolan yhteinen ilotulitus kanalinrannassa klo 21. 

Tonttujen yön perinteistä markkinahumua on tarjolla kauppatorin alueella, jonne kerääntyy illan ajaksi kymmeniä lähialueen käsityöläisiä ja muita myyjiä. Myyntipaikat maksavat 20-35 euroa paikan koosta riippuen. Myyntipaikkoja jaetaan paikan päällä iltapäivästä klo 14 lähtien, ei ennakkovarauksia.

Tonttujen Yön ajan Kauppakatu ja Kuninkaankatu ovat suljettuja moottoriliikenteeltä Savilankadun ja Kauppatorin välisellä alueella klo 17.30-21.15.

Tervetuloa nauttimaan Rauman pitsikaupungin idyllisestä joulutunnelmasta!

Tulethan tapahtumaan vain täysin terveenä. Muistetaan turvavälit, maskit ja hyvä käsihygienia. Pidetään huolta toisistamme!

Tonttujen Yön muun ohjelmasisällön löydät Rauman joulukaupunkisivuilta: www.rauma.fi/joulu/jouluiset-tapahtumat/

Lisätiedot tapahtumasta: Tapahtumakoordinaattori Outi Lehtorinne, puh 043 211 3177, outi.lehtorinne@raumanyrittajat.fi

Lisätiedot torin myyntipaikoista: Torivalvoja, puh. 040 824 6400.

Tapahtuman mahdollistavat: