Tapahtumakoordinaattorin kiitokset!

Muutaman kuukauden mittainen pestini Rakastanut Raumaan -yhteisön tapahtumakoordinaattorina on tullut päätökseen. Haluan kiittää kauppiaita ja toimikunnan jäseniä hyvästä yhteisötyöstä! Kiitos myös mukana olleille yhteistyökumppaneille ja tietenkin mahtaville asiakkaille! Ilman koko yhteisön tukea ja panostusta emme olisi saaneet aikaan onnistuneita tapahtumia.

Nuorena ja kokemattomana työntekijänä lähtökohta ei ollut helpoin mahdollinen, mutta mielestäni suoriuduin tästä yllättäen eteen tulleesta tehtävästä vähintään kohtuullisen hyvin. Sain kerättyä paljon kokemusta ja oppia yritysmaailmasta sekä tapahtumatyöstä. Päällimmäisenä toivon teille jäävän hyvä kuva minusta, sillä ainakin minulle jäi teistä! Nyt oma matkani jatkuu uusien haasteiden pariin, ensin armeijan harmaisiin ja sen jälkeen jatko-opiskelujen merkeissä.

Ensi vuoden alussa vetovastuun ottaa uusi tapahtumakoordinaattori Meliha Arslan. Haluan toivottaa hänelle ja koko yhteisölle paljon tsemppiä ja menestystä tulevaisuuteen! 😊

ystävällisin terveisin, Juho Virtanen

vt. tapahtumakoordinaattori