Syksyn Hintahysteria 19.-21.10.2023

Syksy on saapunut ja iloisen vihreä shoppailutapahtuma odottaa nurkan takana! Rakastunut Raumaan -kauppiaiden perinteistä Hintahysteriaa vietetään tänä syksynä 19.-21.10. Rauman kaduilla. Suositun shoppailutapahtuman antimista pääset nauttimaan huikeiden tarjouksien ja syksyisen hulinan muodossa torstaista lauantaihin klo 16:00 asti. 

Lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä, nauttimaan herkuista alueen ravintoloissa ja kahviloissa sekä kokemaan ainutlaatuinen tunnelma. Mukana olevat liikkeet tunnistat vihreistä viireistä ja ilmapalloista. Tapahtuman tarjouksia jaetaan aktiivisesti Rakastunut Raumaan -somekanavissa, joten nyt jos koskaan kannattaa napata Instagram ja Facebook -tilimme seurantaan. Etenkin "tarinat" -osiosta löydät tapahtuman aikana paljon tarjouksia koskevaa sisältöä. 

Tänä syksynä uutena elementtinä kiertelemme liikkeissä tapahtuman aikana kuvaamassa tarjouksista myös videomateriaalia somekanaviimme. Bongaa siis somesta tärpit ja ei kun ylös, ulos ja ostoksille tukemaan paikallisia yrityksiä.