Shoppailusunnuntait joulukuussa

Rakastunut Raumaan -liikkeissä shoppaillaan joulukuussa myös sunnuntaisin 13.12., 20.12. ja 27.12. klo 11-15. Tervetuloa tekemään löytöjä ja nauttimaan Rauman iloisesta joulutunnelmasta sunnuntaishoppailun merkeissä!

Ilmainen Tonttujuna kuljettaa Rauman keskustassa

Tonttujuna kuljettaa perheitä Rauman keskustassa sunnuntaina 13.12. ja 20.12. klo 11-14. Lähdöt ovat puolen tunnin välein Raatihuoneen edestä ja junasta ei voi varata paikkoja. Junaan nousu ja poisjääminen on mahdollista myös Muksumassin viereisellä bussipysäkillä Valtakadun ja Myllymäenkadun risteyksessä aina n. 20 minuuttia Raatihuoneelta lähtemisen jälkeen. Koronarajoitusten vuoksi junaan otetaan kerralla vain 20 matkustajaa jotta turvavälit voidaan säilyttää. Yli 15-vuotiaille suositellaan kasvomaskin käyttöä. Juna on ilmainen. Tervetuloa ajelulle!

Joulupukki Raumalla

Joulupukkin voi bongata Vanhan Rauman kaduilta joulukuussa sunnuntaisin klo 11-13. Tänä vuonna joulupukki ei voi halailla joten muistathan pitää turvavälin myös pukkiin. Joulupukin postilaatikko löytyy Torikahvila Öystin edestä johon pukille voi jättää viestejä koko joulukuun ajan.

Suunniteltuja Jouluisia Torimarkkinoita ei koronarajoitusten puitteissa voida järjestää sunnuntaina 13.12., mutta torilta löytyy myyjiä torin aukioloaikoina.

Lisätiedot tapahtumasta: Heidi Ahvenainen, puh. 044 34971 11 tai heidi.ahvenainen@raumanyrittajat.