Rauman iltatorit ja sunnuntaikirppikset 2022

Iltatoreja ja sunnuntaikirppiksiä järjestetään tulevana kesänä Rauman kauppatorilla 3.7.–7.8. Iltatoripäivät ovat tiistai ja torstai, mutta poikkeuksen tähän tuo Pitsiviikko, jolloin iltatorimyyntiä on kauppatorilla joka päivä maanantaista torstaihin. Ohjelmallisia iltatoreja on kesän aikana useita. Torilavalla nähdään mm. musiikkia, bändejä, karaokea, yhteislaulua ja lastenohjelmaa - tarkka aikataulu löytyy tapahtumakalenteristamme.

Iltatoreille ovat kaikki tervetulleita myymään omia tavaroitaan klo 16-20. Sunnuntaikirppikset ovat avoinna klo 12-16, ja niillä on mahdollisuus myydä tavaroita myös peräkontista perinteisten myyntipöytien lisäksi.

Iltatorien ja sunnuntaikirppisten myyntipaikat ovat kaikille avoimia. Paikkamaksu on 5€, sisältäen torin myyntipöydän. Omasta pöydästä ei tule alennusta, vaan hinnoittelu perustuu myyntipaikkaan. Lisätila ensimmäisen myyntipöydän viereen maksaa 3€. HUOM: Jokainen myyjä voi ottaa käyttöönsä max. 2kpl toripöytiä. Suosittelemme tuomaan paikalle omia myyntitasoja, -rekkejä jne.

Myyntipaikkaa iltatorilla tai sunnuntaikirppiksellä ei tarvitse varata ennakkoon

Torin myyntipaikkatiedusteluihin vastaa torivalvoja, puh. 040 824 6400.

Lisätietoa ohjelmallisista iltatoreista antaa tapahtumakoordinaattori Outi Lehtorinne, puh. 043 211 3177, outi.lehtorinne@raumanyrittajat.fi.