Idyllinen kaupunkikeskusta täynnä elämyksiä - tule rakastumaan Raumaan!

ELÄMÄÄ MAAILMANPERINTÖALUEELLA

Raumalla on kaksi ainutlaatuista Unescon maailmanperintökohdetta, Vanha Rauma ja Sammallahdenmäki, jotka henkivät historiaa, upeita tarinoita ja kulttuurihistoriallisia arvoja. 

Vanha Rauma on Rauman kaupungin sydän, se on yhä tänä päivänä täynnä elämää, ihmisiä ja tapahtumia. Kapeilla kujilla kulkiessa voi ihastella toinen toistaan kauniimpia puutaloja, jotka kätkevät sisäänsä niin koteja, museoita kuin palvelevia erikoisliikkeitä. Vanhasta Raumasta löydät persoonalliset vaatekaupat, sisustusliikkeet, kahvilat ja ravintolat sekä idyllisen tunnelman, joka saa sinut Rakastumaan Raumaan.

RAKASTUNUT RAUMAAN -LIIKKEET PALVELEVAT SINUA

Rakastunut Raumaan -yhteisö koostuu lähes 100 palvelevasta erikoisliikkeestä, ravintolasta, kahvilasta ja hotellista, jotka tarjoavat asiakkaille yksilöllistä palvelua, herkullisia elämyksiä sekä miellyttäviä shoppailuhetkiä Rauman keskustassa. Rakastunut Raumaan -yhteisön jäsenliikkeet löydät Rauman kaupungin kesäkartasta, jossa on myös paljon muuta hyödyllistä tietoa kaupunkiin saapuville vieraille. Voit tutustua myös muihin kaupungin matkailupalveluihin visitrauma.fi -sivustolla sekä Rakastunut Raumaan -jäsenliikkeisiin täällä. 


TEKEMISTÄ JA TAPAHTUMIA

Rakastunut Raumaan -yhteisö järjestää vuosittain kymmeniä tapahtumia keskustan alueella. Tapahtumissa shoppaillaan, nautitaan viihteestä ja luodaan kohtaamisen paikkoja eri-ikäisille kaupunkilaisille ja turisteille. Rakastunut Raumaan -tapahtumakalenterin täältä. Tietoa muista kaupungin tapahtumista, käyntikohteista ja palveluntarjoajista löydät kaupungin matkailuneuvonnan sivuilta: www.visitrauma.fi

MITEN SAAPUA RAUMALLE

Raumalle pääsee kätevästi autolla ja bussilla niin Turun, Porin kuin Tampereenkin suunnalta. Koko keskustan alueella on maksuton pysäköinti parkkikiekolla. Lisää pysäköintitietoa löydät Rauman kaupungin sivuilta.