Minihysteria

Minihysteria-lastentapahtuma tarjoaa perheen junioreille monipuolista ohjelmaa Rauman keskuspuistossa ja keskustan liikkeissä lauantaina 22.9. klo 10-14. Ohjelmassa on mm. yllätyslahjoja, arvontaa, askartelua, työpajoja, liikuntaa, tutustumiskierroksia ja monta muuta hauskaa kokemusta suunnistuspisteissä ympäri kaupunkia.
Minihysteria on maksuton, kaikille lapsiperheille avoin tapahtuma. Tapahtumassa lapsille jaetaan leimauskartat, joiden avulla kierretään pisteeltä toiselle ja kerätään leimoja. Mukaan on kutsuttu yhdistyksiä ja yrityksiä, jotka haluavat tarjota lapsille kivaa tekemistä päivän ajaksi ja esitellä samalla omaa toimintaansa.

Tapahtumapäivän ohjeet:

1. Hae kartta keskuspuistosta Rakastunut Raumaan -kauppiaiden pisteeltä Cafe Passionin edustalta klo 10-14.
2. Suunnista keskusta-alueen leimauspisteillä ja kerää leimoja karttaan. Pisteillä kiertämisen voi aloittaa klo 10-14 välillä.
3. Palauta kartta ja osallistu arvontaan.


Vähintään 8 leimaa keränneet palauttavat leimatun kartan mihin tahansa leimauspisteeseen ja osallistuvat tavaralahjojen arvontaan. 15 leimaa tai enemmän keränneille lapsille järjestämme lisäksi erityisarvonnan. Keskuspuiston tapahtuma-alue toimii suunistuksen aloitusleimauspisteenä ja muut 24 tahoa keskustassa omina leimauspisteinään.