Joulumarkkinat levittäytyvät Kauppatorilta Kalatorille 19.12.2021

Rakastunut Raumaan -kauppiaat järjestäjät yhteistyössä LC Rauma Reimarin kanssa joulumarkkinat Raumalla sunnuntaina 19.12.2021 klo 10-18. Tänä vuonna joulumarkkinat levittäytyvät Kauppatorilta Kalatorille asti ja tarjolla on monenmoista herkkua, käsityötä ja tuotetta joulunaikaan. Myös joulupukki vierailee markkinoilla klo 10.30-15.

Maailman kapein joulukatu, Kitukränn, on aivan markkina-alueen tuntumassa. Rakastunut Raumaan -liikkeissä järjestetään 19.12. shoppailusunnuntai klo 12-15, ja monet liikkeet palvelevat jo ennen tätä tai pitävät ovensa auki iltaan asti. Myös lasten joulumaa Posellilla on auki, joten jouluista tunnelmaa ja elämyksiä riittää koko keskustan alueella.

Tietoa markkinavieraille:

Joulumarkkinoiden ajan osa Kauppakatua sekä Kalatori on suljettu liikenteeltä klo 7-18. Pihoihin ajo ja sieltä poistuminen on mahdollista liikenteenohjaajien saattamana. Alla olevasta kartasta näet tapahtuman aiheuttamat muutokset liikennejärjestelyihin sekä suositellut parkkipaikat. Keskustan alueelta löytyy lisäksi runsaasti kadunvarsiparkkipaikkoja, joissa voi pysäköidä sunnuntaisin ilman aikarajoitusta.

Tietoa joulumarkkinoiden myyjille:

Markkinat ovat auki sunnuntaina klo 10-18. Myyjät voivat tulla pystyttämään kojujaan kello 7 alkaen. Markkina-alueena on Kauppatori, Kalatori sekä nämä yhdistävä osuus Kauppakadusta. Myyntipaikat tulee varata etukäteen. Paikkojen hinnat, paikkakartan ja varaustilanteen näet Lions Club Rauma Reimarin kotisivuilla >>>

Tulethan tapahtumaan vain täysin terveenä. Muistetaan turvavälit, maskit ja hyvä käsihygienia. Pidetään huolta toisistamme!

Lisätiedot tapahtumasta: Tapahtumakoordinaattori Outi Lehtorinne, puh. 043 211 3177, outi.lehtorinne@raumanyrittajat.fi