Jouluiset lauantait

Rauman joulukuuta täydentävät jouluiset lauantait, jolloin keskusta täyttyy ihanasta joulutunnelmasta. 

Monet liikkeet ja kahvilat palvelevat idyllisessä Joulu-Raumassa laajennetuin aukioloajoin lauantaina 12.12. ja 19.12. klo 10-16.

Ilmainen Tonttujuna kuljettaa Rauman keskustassa

Tonttujuna kuljettaa perheitä Rauman keskustassa  lauantaina 12.12. ja 19.12. klo 11-14. Lähdöt ovat puolen tunnin välein Raatihuoneen edestä ja junasta ei voi varata paikkoja. Junaan nousu ja poisjääminen on mahdollista myös Muksumassin viereisellä bussipysäkillä Valtakadun ja Myllymäenkadun risteyksessä aina n. 20 minuuttia Raatihuoneelta lähtemisen jälkeen. Koronarajoitusten vuoksi junaan otetaan kerralla vain 20 matkustajaa jotta turvavälit voidaan säilyttää. Yli 15-vuotiaille suositellaan kasvomaskin käyttöä. Juna on ilmainen. Tervetuloa ajelulle!

Joulupukki Raumalla

Joulupukkin voi bongata Vanhan Rauman kaduilta joulukuussa lauantaisin klo 11-13. Tänä vuonna joulupukki ei voi halailla joten muistathan pitää turvavälin myös pukkiin. Joulupukin postilaatikko löytyy Torikahvila Öystin edestä johon pukille voi jättää viestejä koko joulukuun ajan.

Lisätiedot tapahtumasta: tapahtumakoordinaattori Heidi Ahvenainen, puh. 044 34971 11, heidi.ahvenainen@raumanyrittajat.fi.

Kauppatorin myyntipaikkatiedustelut: Torivalvoja, puh. 040 824 6400 tai torivalvoja@raumanyrittajat.fi

Joulunajan tapahtumia tukevat: