Illanistujaiset kauppatorilla 24.7.

Tervetuloa viettämään iltaa kanssamme Rauman kauppatorille perjantaina 24.7. klo 16-22!

Illanistujaiset kauppatorilla on illanviettotapahtuma idyllisessä Vanhassa Raumassa. Kauppatori muutetaan tapahtuman ajaksi anniskelualueeksi, ja Rauman Lukko  tuo väliaikaisen myyntipisteen torille, jossa myynnissä on Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan ja Linden Breweryn juomia. Paikan päällä voit ostaa herkkuja Öystistä tai lapskoussia FresCo Ravintoloiden kärrystä. 

Rakastunut Raumaan -ravintolat ja kahvilat tarjoavat take away -annoksia, jotka voit noutaa matkalla torille.

Voit myös pakata kotoa mukaan omat eväät ja tulla nauttimaan tunnelmasta, musiikista ja hyvästä seurasta suurien yhteisten pöytien ääreen. Huom: alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia.

Pöytien ääreen saa vapaasti istua ja kattaa seurueen kanssa oman osan pöydästä. Ei pöytävarauksia tai ennakkoilmoittautumisia. Illan tunnelmasta vastaavat DJ, Puppe and the Boys ja iki-ihana Eini!

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille. Ei ennakkovarauksia.

Illanistujaiset kauppatorilla -tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Linden Brewery, Satakunnan Aitotaksi ja Rauman kaupunki. Illan musiikin tarjoaa Tilitoimisto HTT. Anniskelusta alueella vastaa Rauman Lukko. 

Rakastunut Raumaan -jäsenliikkeet palvelevat normaalia pidemmillä aukioloajoilla perjantaina 24.7, tervetuloa ostoksille!

Rauman Lukko hoitaa alueen anniskelupalvelun.