Illanistujaiset kauppatorilla 17.8.

Tervetuloa viettämään iltaa kanssamme Rauman kauppatorille lauantaina 17.8. klo 18-22!

Illanistujaiset kauppatorilla on illanviettotapahtuma idyllisessä Vanhassa Raumassa. Kauppatori muutetaan tapahtuman ajaksi anniskelualueeksi, ja Bar Hehku tuo väliaikaisen myyntipisteen torille. Illan kunniaksi Öysti, jäätelökioski ja Jaanan pystykaffekoju pitävät ovensa auki iltamyöhään asti. Paikalla myös FresCo Ravintoloiden lapskoussi-kärry, josta voit ostaa paikallista herkkua mukaan tai torilla nautittavaksi. Lapskoussin (sekä FresCoussin eli lapskoussin kasvisversion) hinta on 6€/annos, sisältäen suolakurkun, punajuuren ja voisulan. 

Rakastunut Raumaan -ravintolat tarjoavat take away -annoksia, jotka voit noutaa matkalla torille. Illan erikoistarjouksina:

  • Ravintola Wen Jingin 10kpl sushi-annos 8e
  • Jubupizzan 3:n täytteen norm. pizzat 9e
  • Ravintola Everest Himalin erikoismenu, josta saat -15% take away -alennuksen tapahtuman aikana klo 18-22. Tarjoukset löydät täältä: Menu_Everest Himal

Voit myös pakata kotoa mukaan omat eväät ja tulla nauttimaan tunnelmasta, musiikista ja hyvästä seurasta suurien yhteisten pöytien ääreen. Huom: alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia.

Pöytien ääreen saa vapaasti istua ja kattaa seurueen kanssa oman osan pöydästä. Ei pöytävarauksia tai ennakkoilmoittautumisia. Illan tunnelmasta vastaavat Dj Goya ja valaistut torikatokset!

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille.

Illanistujaiset kauppatorilla -tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat Laitilan Wirvoitusjuomatehdas sekä Rantalainen.

Tapahtuman mahdollistavat: