Tässä on tämän kesän ehdoton kenkähitti!

Tämä on tarina innovatiivisesta ja palvelevasta Vanhan Rauman yrittäjästä. Rami Valon vetämä perinteikäs kenkäkauppa on noussut yrittäjän kekseliäisyyden, hyvän palvelun ja Facebookin avulla Suomen suurimmaksi Otz-kenkien jälleenmyyjäksi.

Kenkäkauppias Rami Valo ja hittituote Otz.

- Vuonna 2016 myimme noin 800 paria Otzeja. Viime vuonna myynti nousi siitä vielä hieman, mutta tänä vuonna se on räjähtänyt aivan käsiin. Olemme myyneet jo alkuvuonna enemmän Otzeja kuin koko viime vuonna yhteensä, kenkäkauppias Valo kertoo.

- Alkuvuonna maahantuoja kysyi, että tiesitkös Rami että olitte vuonna 2017 Helsingin Stockmannin jälkeen Suomen suurin Otz-kauppias. No en tiennyt sitä silloin, mutta nyt tiedän, että tänä vuonna ollaan menty jo Stockastakin ohi.

Valon houkuttelva Otz-tarjous, 79 € / pari tai 150 € / kaksi paria, on saanut kenkienostajat liikkeelle.

Korkealaatuinen tuote ja palveleva kauppias

Otzin suosion taustalla on korkea laatu. Kengän sisäpohja on hyvin muotoiltu ja muotoutuu jalanpohjan mukaan. Kenkää on ostettu esimerkiksi hoitoalalle työkengäksi, koska se on konepestävä.

- Eräs suurempi yritys oli pyytänyt toimintaterapeutilta ja fysioterapeutilta lausunnot. He olivat tarkastaneet kengän ja se on nyt hyväksytty viralliseksi työkengäksi kyseisessä yrityksessä.

Rami Valon ei-niin-salainen ase on Facebook-myynti. Valon Facebook-sivulla on noin 12 000 seuraajaa ja parhaat julkaisut ovat tavoittaneet jopa 315 000 ihmistä ympäri Suomen.

Mutta se onkin niin mielenkiintoinen juttu, että kerrotaan siitä seuraavassa tarinassa lisää!

Otz-kenkiä löytyy 21 eri värissä.